Activiteiten

Gaan jullie de hele dag met de voeten in het zand of lekker borrelen op het terras? Of wil je samen met je gasten nog iets van het eiland zien of je gasten het eiland laten zien? Trouwen jullie op dezelfde locatie als waar jullie de taart aansnijden/ toasten of gaan borrelen, dineren of feesten, wellicht is het mogelijk om op een leuke manier van de ene naar de andere locatie te gaan.

Paarden huifkar tocht met de Jan Plezier: Pieter en Inke nemen jullie en jullie gasten mee voor een prachtige tocht naar wens. De mooiste tocht maken jullie door de Muy en een deel door de slufter. De taart mag mee voor onderweg,  snijden jullie die midden in de natuur,  hoeft niet maar het kan wel.  De Jan Plezier beschikt over meerdere wagens en paarden overleg wat jullie wensen zijn en geef je gasten een unieke belevenis op jullie trouwdag.

 

De Texelse oesterman, die brengt naast heerlijke oesters ook een hoop gezelligheid met zich mee. De oesters worden ter plekke opengemaakt en geserveerd vanuit de schelp. Martin loopt langs u gasten tijdens de borrel of tijdens het feest.

 

 

 

De zeehonden van dichtbij zien op jullie trouwdag, samen met je gasten een tochtje naar de Razende Bol met de texelse zeehonden tocht, 1,5 uur onderweg met de TX25. Aan boord alle gelegenheid voor een hapje en een drankje terwijl de zeehonden om de boot zwemmen. Bijzonder en superleuk, de gasten zullen er nog lang over napraten. Geschikt voor groepen tot 12 of 24 personen.

Reageren is niet mogelijk