Nieuws

6 days ago

TrouwenTexel

T’ Skeepiesdiner,

Genieten van het overheerlijke eten van chefkok Stijn van restaurant lekr tussen de Texelse schaapjes.
Een unieke ervaring die je niet wil missen.
Donderdag 13 en vrijdag 14 augustus gaat dit eenmalig plaatsvinden bij de schapenboet de Waddel.
Tijdens deze avond zullen Sophie en Stijn je culinair in de watten leggen met een volledig verzorgde avond.
Een luxe 4 gangen diner met wijnarangement en live muziek. Dat alles op een unieke locatie op Texel.
De avond zal afgesloten worden met een Texsels biertje bij het kampvuur.

Het menu:

Zalm
huisgerookt, gemarineerd met curry madras, malabar spinazie, gekonfijte tomaat, diverse soorten radijs, creme masala.

Steak tartaar “Asian style”
rund, gefermenteerde miso, sojaboon, lotuswortel, pinda, gepocheerd kwartelei, schuim shiso, sakura cress, daikoncress.

Parelhoen
rouleau, gekonfijte ratte aardappel, lavas, bospeen, biet, vadouvan olie,
krokante Livar sjinken, romige saus knolselderij.

Chocolade
Cremeux pure chocolade, vlierbloesem, rozemarijn, schuim chocolade, hangop ruby chocolade, huisgemaakt cranberry roomijs.


Waar: Schapenboet de waddel
Wanneer: Donderdag 13 en vrijdag 14 augustus
Hoelaat: Aanvang tussen 18:30 / 19:00
Kosten: €75,00 per persoon

Reseveeer nu snel via jullie tafel via 06-57186156
Of stuur een e-mail naar: info@trouwentexel.com
Er zijn maar een beperkt aantal plekken dus zorg dat je er snel bij bent!

Tot snel in het texelse schapenweiland liefs Stijn en Sophie
Restaurant LEKR
Schapenbedrijf De Waddel
...

 

Comment on Facebook

Oh dat ziet er super uit! Helaas zijn we dan al weer van het eiland af!! Hele fijne avond!

Joris 😏 verjaardagsdiner

Atie Voerman leuk voor jouw gasten 🙂

+ View previous comments

2 weeks ago

TrouwenTexel

YESSS de eerste grote bruiloft zit er weer op!

Bruiloft Tanne en Joris,

Here comes the sun was het openingsnummer van de ceremonie deze was zeker toepasbaar bij de trouwdag van Tanne en Joris. Want die zon en de liefde was zeker aanwezig.

S’ochtends begonnen de dames van Bjoetie's met het mooi maken van de bruid en de kapsels van de bruidsmeisjes in Grand Hotel Opduin. Daarna hadden we een fantastische shoot met Liselotte die de gehele dag aanwezig was om foto's te maken. Ondertussen was ik op locatie de ceremonie aan het klaarzetten en de laatste puntjes op de i aan het zetten. Ik verwelkomde vervolgens de gasten en de ceremonie kon beginnen. Wat was het bijzonder mooi; de rust, de zon, een lach en een traan alles was aanwezig.

Na de ceremonie gingen we naar Strandpaviljoen Paal 19, Texel om de liefde te vieren, te borrelen en te bbqen. Natuurlijk konden wij ook nog smikkelen van de Bruidstaart van Echte Bakker Timmer. Hij zat niet alleen in ons maag maar ook op het gezicht van de bruidegom! 🙂 de bruid kon het niet laten, ik hou er van. Tanne en Joris hadden een pubquiz voorbereid en wat was dit leuk zeg. "Als we niet kunnen dansen creëren we de gezelligheid op een andere manier" zei het bruidspaar en dit is zeker gelukt want het was reuze gezellig en de dag vloog voorbij ondanks de 1,5 meter afstand en de regels waar we ons aan moeten houden.

Mijn ervaring

Wauw, wat was dit bijzonder. Ik werk als zelfstandige alleen, maar ik besefte net even heel goed dat ik wel alleen werk maar mijn werk niet kan uitvoeren zonder iedereen. Samen vormen we een team en maak ik samen met de trouwambtenaar Erna Drijver-Tuinema, bloemisten Texels Wonen, fotografen en alle andere leveranciers de meest unieke persoonlijke dag waar de liefde gevierd kan worden. Deze toppers voelen als collega’s en ik heb ze ontzettend gemist. Ook heb ik het werk gemist de gezelligheid en de liefde. Wat is het fijn om weer te mogen doen wat mij het allergelukkigste maakt op deze wereld. #lovemyjob #trouwentexel
...

YESSS de eerste grote bruiloft zit er weer op! 

Bruiloft Tanne en Joris,

Here comes the sun was het openingsnummer van de ceremonie deze was zeker toepasbaar bij de trouwdag van Tanne en Joris. Want die zon en de liefde was zeker aanwezig.

S’ochtends begonnen de dames van Bjoeties met het mooi maken van de bruid en de kapsels van de bruidsmeisjes in Grand Hotel Opduin.  Daarna hadden we een fantastische shoot met Liselotte die de gehele dag aanwezig was om fotos te maken. Ondertussen was ik op locatie de ceremonie aan het klaarzetten en de laatste puntjes op de i aan het zetten. Ik verwelkomde vervolgens de gasten en de ceremonie kon beginnen. Wat was het bijzonder mooi; de rust, de zon, een lach en een traan alles was aanwezig. 

Na de ceremonie gingen we naar Strandpaviljoen Paal 19, Texel om de liefde te vieren, te borrelen en te bbqen. Natuurlijk konden wij ook nog smikkelen van de Bruidstaart van Echte Bakker Timmer. Hij zat niet alleen in ons maag maar ook op het gezicht van de bruidegom! 🙂 de bruid kon het niet laten, ik hou er van. Tanne en Joris hadden een pubquiz voorbereid en wat was dit leuk zeg. Als we niet kunnen dansen creëren we de gezelligheid op een andere manier zei het bruidspaar en dit is zeker gelukt want het was reuze gezellig en de dag vloog voorbij ondanks de 1,5 meter afstand en de regels waar we ons aan moeten houden. 

Mijn ervaring 

Wauw, wat was dit bijzonder. Ik werk als zelfstandige alleen, maar ik besefte net even heel goed dat ik wel alleen werk maar mijn werk niet kan uitvoeren zonder iedereen. Samen vormen we een team en maak ik samen met de trouwambtenaar Erna Drijver-Tuinema, bloemisten Texels Wonen, fotografen en alle andere leveranciers de meest unieke persoonlijke dag waar de liefde gevierd kan worden. Deze toppers voelen als collega’s en ik heb ze ontzettend gemist. Ook heb ik het werk gemist de gezelligheid en de liefde. Wat is het fijn om weer te mogen doen wat mij het allergelukkigste maakt op deze wereld.  #lovemyjob #trouwentexel

 

Comment on Facebook

Mooi en fijn dat je weer lekker aan de slag kan!

Mooi.

Herzlichen Glückwunsch ❤

+ View previous comments

1 month ago

TrouwenTexel

Ik hou van mijn bruidsparen!

Wauw, ondanks Corona maken de meeste bruidsparen van hun officiële trouwdatum toch een klein feestje, de meeste komen alsnog met z'n tweetjes uitwaaien op het eiland om de liefde te vieren met elkaar.

Zoals Alice en Christiaan, waarvoor ik een prachtige romantisch picknick had klaar gezet en Tilly hun fotograaf ook was gekomen om dit speciaal moment vast te leggen. ❤

Zo kwamen Roel en Sabine ook naar het eiland en gingen eten op hun trouwlocatie met na afloop een prachtige zonsondergang foto met sluier en kus

En Sharon en Arjen die overtroffen alles, zei zouden afgelopen woensdag op het eiland trouwen met hun 40 gasten. Vanwege Corona hebben ze de bruiloft verschoven naar volgend jaar. Om de dag toch speciaal te maken hebben ze zelf bij Sharon haar ouders een klein tuinfeestje gehouden met directe familie en getuigens. Wat Arjen niet wist was dat Sharon stiekem alles met de gemeente had geregeld om het ook officieel te maken. Sharon ging op haar knieën en vroeg Ajren op dat moment of hij met haar wilde trouwen en YES hij zei ja. Dit laat toch weer even zien dat trouwen de liefde vieren met elkaar op je eigen persoonlijke en unieke manier die bij jou past is. In Arjen en Sharon's geval is dit dus gewoon twee keer. Zoveel zin om Arjen en Sharon daarbij te mogen helpen volgend jaar er uit te laten zien als een magisch sprookje

Wat ben ik een trotse wedding-planner dat eigenlijk al mijn klanten van iets negatiefs zo iets moois en positiefs maken. Dit probeer ik zelf ook altijd te doen. Maar dit laat toch weer zien hoe mooi de wereld ook is en dat het vooral bij jou zelf ligt hoe mooi je het maakt.

Dikke knuffel en tot snel liefs Soof

📸 @sungiphotograpy
🧁 Patisserie Tout
...

 

Comment on Facebook

We hebben alvast geoefend op het Ibiza van het noorden. Volgend jaar doen we het dubbelop, want dan organiseer jij het 😘

Geweldig mooi! En hoe leuk gaan die trouwfeestjes volgend jaar worden, oehlala! Ik wil ook nog wel een keer!

En wij houden van jou ❤️

🧡

+ View previous comments

Load more

Kommentare sind geschlossen