Fotograaf

Foto Sanne is een enthousiaste vakvrouw met oog voor detail. Altijd op zoek naar een fotoreportage in de relax- en ontspannen-sfeer. Ontspannen en genieten ook tijdens de foto’s van jullie trouwdag. Gaan jullie alleen met zijn tweeën of gaan er bruidskinderen of pubers mee, Sanne vindt het allemaal leuk. Zelf is ze moeder van zoon en dochter.

Inmiddels heeft ze al honderden bruiloften mogen fotografen op het eiland, ze kent de mooiste plekjes en ze kent het Texelse weer. Aan de wolken ziet ze wat de wind gaat doen en of er wellicht toch wat regenspetters aan dreigen te komen. Tijdens de kennismaking is ze nieuwsgierig naar jullie wensen voor jullie trouwdag. Samen maken jullie een planning. Alle fotos op deze website zijn van Foto Sanne.

Meestal begint de dag voor Sanne aan het einde van het kapsel en het aantrekken van de jurk en met het ophalen van de bruid, daarna gaan jullie een reportage maken, het officiële gedeelte, en vaak daarna de toast/taart en groepsfoto’s. Vaak is er daarna tijd voor het eten en het feest.  De laatste fotos zijn echter hopelijk die van jullie bij de ondergaande zon. Als het weer het toelaat komt Sanne jullie altijd ophalen en maakt dan ook nog sfeerfoto’s op de feestlocatie. Tuurlijk is het anders mogelijk in overleg.

Alle fotos die gemaakt worden krijgen jullie digitaal in kleur en zwart-wit. De kosten voor de hele dag vanaf kapsel tot aan de groepsfoto naar de taart/toast en dan terug komen voor de ondergaande zo’n zijn 650 euro.

Extra informatie trouwerij

Mogelijkheid voor Trouwalbums

Reageren is niet mogelijk