Huwelijksnacht

De sterren aan de hemel, de lichten van alle bootjes op zee, zand in je bed dat kan alleen als je op het strand slaapt in een strandhuisje. Helaas is dat op Texel niet toegestaan. Maar er zijn evengoed prachtige plekken om jullie huwelijksnacht door te brengen. Ook dit is weer afhankelijk van jullie wens, wil je dichtbij jullie feestlocatie overnachten of gaan jullie voor de perfecte bruidssuite?

Enkele tips op een rij:

Boutique Hotel Texel – Heerlijk overnachten op een prachtige kamer en wakker worden midden op het platteland

Bed & Breakfast De Smederij – Knus en sfeervol overnachting in De Cocksdorp

Grand Hotel Opduin – Overnachten met zicht op de Texelse duinen.

Worsteltent – Wakker worden van de kamers van de 14 sterren aan de rand van het bos is altijd meer dan fijn.

Wat anders denk dan aan overnachting in een Yurt, een pipowagen, slapen op een boot in de haven van Oudeschild,  slapen in een suite in een Pakhuis op de haven of wakker worden in een van de kamers van Michelinster restaurant Bij Jef.

Overnachten voor de gasten

Trouwen op Texel wil zeggen dat jullie gasten naar het eiland komen en daar ’s avonds blijven. Op Texel zijn heel veel mogelijkheden om te overnachten, of jullie gasten zorgen zelf voor de overnachten of jullie regelen het voor hen. Meestal hangt dat af van de groepsgrote en de wensen van jullie als bruidspaar en van de wensen van jullie gasten. Vaak ook zien we dat gasten er een weekendje van maken en bijv de schoonfamilie meeneemt om ’s avonds op kleine kinderen te passen.
Met zijn alleen in een grote familiehuizen, in een knusse groepsaccommodatie, in een hotel, het hele hotel voor jullie alleen. Het kan eigenlijk allemaal. Noodzaak is echter om op tijd te reserveren, accommodatie op het eiland zijn snel geboekt en dan niet meer beschikbaar.
Enkele tips op een rij:
De Krim – prachtige familievilla’s in De Cocksdorp voorzien van alle comfort. Tip huur er twee, de bruid in de ene met al haar familie en de bruidegom met zijn familie in de andere. Op het familie park is een prachtig zwembad, golfbaan, speelparadijs dus ook voor de andere dagen is het er heerlijk vertoeven. Het is mogelijk om te trouwen op het park maar ook alleen voor het feest kunt u terecht in het prachtige theater.
Boutique Hotel Texel – Heerlijk overnachten in een prachtige kamer en wakker worden midden op het platteland. De kamers zijn prachtig, er is een zwembad,

wellness, schoonheidsspecialiste en kapster in het hotel. Het is tevens geschikt als trouwlocatie en voor het houden van een feest. Veel is mogelijk.
Bed & Breakfast De Smederij – Knus en sfeervol overnachting in De Cocksdorp, niet voor grote groepen maar kleine gezelschappen kunnen met zijn allen de hele BenB afhuren

Grand Hotel Opduin – Overnachten in De Koog met zicht op de Texelse duinen. Naast een plek om te overnachten met jullie gasten is het bovendien een prachtige slecht weer trouwlocatie. Willen jullie graag trouwen op het strand maar lukt dat niet vanwege minder weer dan zijn jullie altijd welkom bij Hotel Opduin om daar in de prachtige serie te trouwen en dan toveren wij deze om met prieel en decoratie tot een prachtige trouwlocatie. ’s avonds met het gezelschap dineren, met een kleine groep of met veel alles kan. Het hotel beschikt over een zwembad, welles en speelruimte voor de jongeren.

Worsteltent – Wakker worden van de kamers van de 14 sterren aan de rand van het bos is altijd meer dan fijn. Bijzonder overnachten en wel met zijn allen heerlijk ontbijten, huur het hele hotel af. In de prachtig beschutte tuin trouwen, feest binnen in de ‘boerderij’ en overnachten in het hotel. Alles op een locatie.

Hotel Zeerust – Aan de rand van De Koog vind u dit gezellige familiehotel met prachtige kamers gerund door Andrea en Andreas. Door het kleinschalige karakter is er veel mogelijk.

Groepsaccommodatie De Jonkersbergen – Nabij Den Hoorn vind u de groepsaccommodatie van de Jonkersbergen met slaapzalen en waar alles mogelijk is. De Jonkersbergen werkt perfect samen met Paal 9, trouwen en feesten op Paal 9 en dan op de fiets naar de overnachting. Willen de

gasten overdag nog even heen en weer dan kan dat op de fiets. Geen zin om zelf ontbijt te regelen dan fietsen jullie de volgende ochtend weer naar Paal 9.

 

Reageren is niet mogelijk