Kapster / Make Up

De dag begint voor de bruid na het ontbijt vaak met de make-up en het kapsel. Soms gaat de bruidegom ook nog even bij de kapster langs maar dat gebeurt meer niet dan wel.

Op het eiland zitten goede kapsters en visagisten. De Texelse kapsters weten dat het bijna altijd waait en weten precies wat ze moeten doen om het kapsel te maken dat de hele dag mooi blijft. Onderling werken de kapsters en de visagisten goed samen.


Kapper de Haarzaak: Anita komt naar u toe op locatie of u mag naar Den-Hoorn in haar kapsalon. Het maakt Anita niet uit, wat u het prettigste vindt. De kapsalon heeft u voor uw alleen, Anita vind het maken van bruidskapsels een eer: “Het is zo bijzonder om het haar van een bruid te doen op de mooiste dag van haar leven.”


Barbers Heeren en Dames Kapsalon:
een knusse kapsalon in Den- Burg wordt gerund door twee zussen; Clementien en Henriëtte. Vele prachtige kapsels zijn hier al gemaakt. Er zijn twee stoelen dus er kan altijd iemand mee. Relax je dag beginnen en de hele kapsalon voor jullie, ook make up is mogelijk.

 

Bjoeties Kapsalon : is de kapper- en schoonheidssalon op Texel onder één dak. Maaike en Monique en hun team vinden het super leuk om de bruidjes nooit te maken voor hun mooiste dag van hun leven. En om een speciaal trouwgevoel te krijgen op ons eiland. Vooral Printrest triggerd kapster Maaike om MOOI haar te maken. Samen met de bruid kijken ze naar de coupe wat bij de bruid past en waar zij zich fijn bij voelt.

Salon Henri: Van een moderne coupe tot klassieke look: de trendy salon in hartje Den Burg verzorgt kapsels in elke stijl. Op de mooiste dag van je leven er stralend uitzien. de kapster creëert een droomkapsel voor bruiden en verzorgt bijpassende make-up.   U kunt ’s ochtends vroeg terecht, zodat u op tijd klaar bent voor de fotosessie, ceremonie en het feest. Salon Henri komt ook op locatie.

Visagie ziet er zo simpel uit als Martine van Hintum van Beauty Outline aan de slag gaat. Of het in haar prachtige salon in De Koog is of op locatie, zodra ze aan de slag gaat heeft ze maar oog voor één ding: De perfecte make-up en alles tot in detail kloppend voor uw trouwdag.

 

Schoonheidsspecialist Laura Sipsma heeft haar salon in Hotel Texel, maar ze komt ook naar u toe als u dat liever heeft. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het eiland? Nadat Laura met u klaar is kent u het antwoord. Ontspannen en genieten van de speciale momenten die vooraf gaan aan uw trouwdag.


Bjoeties Schoonheidsspecialiste: is de kapper- en schoonheidssalon op Texel onder één dak. Monique vind het super leuk om de make-up van de bruid te verzorgen. Dat kan in de salon in Den Burg of op locatie. Wat ze zelf mooi vind aan bruismade-up is een naturelle look waar de ogen uitspringen en de huid er mooi verzorgd uitziet. Maar wil de bruid smokey eyes dan kan dat natuurlijk ook! Persoonlijke aandacht en wensen staan voorop.

 

Reageren is niet mogelijk