Locatie

Op Texel mag u tegenwoordig overal trouwen. Met je voeten in het zand, in het bos, in een schapenboet alles is mogelijk. Kiezen jullie ervoor om te trouwen op het strand dan kun je overal terecht, maak het uzelf makkelijker kies dan voor een trouwlocatie voor een van de strandslagen. Vanaf het zuiden tot het noorden zijn er verschillende strandpaviljoens, ieder met hun eigen unieke sfeertje. Welke het beste past bij jullie is afhankelijk van wat jullie zoeken. Wilt u meer foto’s van de trouwlocaties dan hebben wij die voor u beschikbaar, stuur ons een mailtje en dan sturen wij ze door.

page10image3806912

Schapenboet Zuid Haffel, de schapenboeten staan verspreid over het eiland allemaal met de rug dezelfde kant op. Deze karakteristieke boet ligt nabij Den Burg en is prachtig gerestaureerd. Door middel van decoratie kunt u extra sfeer brengen in de boet. Er zijn houten banken aanwezig om op te zitten die kunnen worden aangevuld met witte stoelen. Er is plek voor ongeveer 50 personen. Eigenlijk twee locaties in een, een binnen en buiten locatie met uitzicht op het Kerkje van Den Hoorn. Ideaal in alle weersomstandigheden. U kunt bij ons informeren of de boet nog beschikbaar is.

page12image1832064

Kerkje van Den Hoorn, een baken voor de scheepvaart maar wat is het kerkje prachtig van binnen, met live muziek is het helemaal uniek. Wat een pracht ig geluid. Wat kleine simpele bloemetjes aan de zijkanten van de stoelen en het is gelijk een prachtige trouwlocatie. De kerk beschikt over een orgel en een vleugel. Ook kunt u gebruik maken van de live uitzending, daarmee kunnen gasten die niet aanwezig kunnen zijn live meekijken. U kunt bij ons informeren of uw trouwdatum nog beschikbaar is.

Kerkje van De Koog, midden op het dorpsplein, een rijksmonument van 1719. Een schattig kerkje met stoelen en kerkbanken waarin u kunt trouwen. U kunt bij ons informeren of uw trouwdatum nog beschikbaar is.

 

Kerkje van De Waal , in het kleinste dorp van Texel vind u deze kerk gebouwd op een terp. Binnen is de akoestiek geweldig, zomers wordt ook deze kerk samen met die van Den Hoorn gebruikt voor concerten. trouwen in een bijzonder kerkje in het kleinste dorp van het eiland. U kunt bij ons informeren of uw trouwdatum nog beschikbaar is.

Paal 9 – Met de voeten in het zand aan de waterlijn of liever op het terras van het paviljoen beneden, het kan allemaal. Het ja-woord in de serre van het paviljoen dan jaarrond in de duinen staat geven met zicht op zee maakt het een unieke locatie. Paal 9 heeft een relaxsfeertje en is het meest zuidelijke paviljoen van het eiland.

Paal 12 – Sfeervol strandpaviljoen direct aan zee met de echte relaxe Texelse sfeer. Paal 12 is een paviljoen dat alleen in het seizoen op het strand staat, in de winter wordt het afgebroken.

page18image1787040

Paal 15 – Wordt momenteel een nieuw jaarrond paviljoen gebouwd, daarnaast is er zomers ook het seizoenspaviljoen, beide zijn af te huren voor een trouwerij.

page19image1799584

Paal 17 – De bekendste als het gaat om trouwlocaties, een prachtig nieuw gestylde locatie nabij De Koog. De bovenverdieping is beschikbaar en apart af te huren, met mooi weer kan er dan op het boventerras getrouwd worden.

page20image1795776

Paal 19 Zusje – Het kleinere zusje van Paal 19, een prachtige locatie waarin je het hele paviljoen altijd voor jezelf hebt. Voor gasten die minder ter been zijn niet ideaal, maar geen probleem, gasten worden dan gehaald en gebracht met de auto van het paviljoen!

 

 

Beach club Texel-  The perfect view, to say i do! Bij Beachclub Texel kunnen jullie, uitkijkend over het strand, genieten van een tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag. Beachclub texel is namelijk een offiële trouwlocatie van de gemeente Texel. Nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven moet de voetjes in het zand, kan er daarna aan de waterlijn meteen geproost worden op deze bijzondere dag. Daarna is er de mogelijkheid voor zowel een intiem diner bij zonsondergang als een spetterend feest tot in de late uurtjes. Beachclub Texel is speciaal ingericht als huwelijkslocatie waardoor al jullie specifieke wensen voor jullie droombruiloft vervuld kunnen worden. De ruimte is bijvoorbeeld voorzien van een eigen bar, keuken en dj instalatie. Daarnaast kan het gehele dak gedeeltelijk of volledig open en dicht, zodat jullie bijzondere dag onder alle wwersomstandigheden perfect zal zijn.

 

page22image1794656

Paal 28 – Een prachtige strandlocatie met een groot terras op het strand, ook boven in de duinen een groot paviljoen. Trouwen op het strand of op het terras het kan allemaal. Paal 28 ligt nabij De Cocksdorp in het noorden van het eiland. Alle jaargetijden het Texels strandgevoel.

page23image1815264page23image1820640

De Vriendschap Paal 33– Trouwen op het strand naar de unieke houten steiger van De Vriendschap. Alles komt daar samen, strand, zee, duinen en het idyllische gevoel van trouwen op een eiland. Taart en toost kan bijvoorbeeld ook aan boord tijdens een zeehondentocht met al jullie gasten.

page24image1812800

Boutique Hotel Texel – een prachtige locatie midden op het platteland voor jullie bruiloft of feestlocatie. Het nieuwe hotel heeft een prachtige ruimte waarop u direct verliefd wordt. Ideaal als er kinderen meekomen, zij kunnen alvast lekker naar bed eventueel met oppas terwijl het feest nog tot in de late uurtjes doorgaat. Hotel Texel biedt een totaalpakket, vanaf het moment dat je binnen komt hoef je de deur niet meer uit, van make up tot overnachten kan allemaal op een locatie.