Styling

Decoratie

Mooie accessoires, simpele kleine details, een mooi bloemetje aan de stoelen tijdens de plechtigheid, mooie vaasjes op tafel, het maakt je trouwdag bijzonder en speciaal. Hier een pagina met allerlei ideeën.

U ziet op deze pagina geen foto’s van ballonnen buiten, op Texel houden wij erg van ons eiland en zorgen ook goed voor ons eiland, de mensen en de dieren. De ballonnen in de natuur zijn verwoestend voor de dieren op het eiland en de dieren in zee. Ze raken erin verstikt of eten het plastic op en overleven het vaak niet.

Wensballonen ook deze zijn niet gewenst op het eiland. Het ziet er echt prachtig uit dat ben ik met u eens. Alleen op het eiland hebben we rondom water en de wensbalonnen zijn al meer dan eens aangezien voor een redding vuurpijl waarbij de vrijwillige tesselaars van de KNRM eruit gaan op zoek naar mensen in nood. Wij hebben zeer veel respect voor deze mannen en willen niet dat ze voor niets uitvaren. Alle assecoires kunnen persoonlijk gemaakt worden door Sophie. Informeer naar de mogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk