Weddingplanner

Op Texel zijn er verschillende mogelijkheden, of u regelt alles zelf of wij helpen u de mooiste dag van uw leven te organiseren. Neem contact over de mogelijkheden, alles is mogelijk en Sophie en Linda kennen de weg op ons eiland.Texelse Weddingplanner Sophie

Sophie is officieel gecertificeerd weddingplanner. Haar hart ligt al vanaf kleins af aan bij trouwen, bruidsjurken en de gehele bruiloft. Als klein meisje ging ze vaak ’s avonds mee naar trouwerijen, als haar moeder foto’s ging maken van het bruidspaar met de ondergaande zon. De eerste vraag was altijd: “Mama, wat voor jurk heeft ze aan, is ze mooi?” Als weddingplanner maakt ze de dromen van trouwstellen waar en doet ze waarin ze het beste is. Plannen, organiseren en decoreren. De persoonlijke decoratie maakt Sophie zelf. Als echte Tesselse kent ze alle Tesselse ondernemers en iedereen kent Sophie. Dat zorgt ervoor dat vaak net dat beetje extra mogelijk is als Sophie voor jullie je trouwdag begeleid. Samenwerken op het eiland met eilandproducten en Texelse ondernemers. Dat kan van A tot Z maar als u hulp nodig hebt bij kleine onderdelen van uw trouwdag of alleen persoonlijke decoratie wil dan kan dat ook. Neem contact op met Sophie voor alle mogelijkheden of meer informatie.

info@trouwentexel.com telefoon mobiel: 06 57 18 61 56

 

page34image1824000

Texelse Weddingstylist Linda
Linda, getrouwd op het eiland samen met Dennis met wie ze drie kinderen heeft, als echte Tesselse vult het team Trouwen Texel aan. Als creatieve duizendpoot zet ze ideeën om in decoratie/styling. Linda is daarnaast ook beschikbaar op de trouwdag als dat nodig is, ze is felxibel en een vakvrouw!

page35image1811680page35image1821760
page36image1813472

Reageren is niet mogelijk