Weddingplanner

Op Texel zijn er verschillende mogelijkheden, of u regelt alles zelf of wij helpen u de mooiste dag van uw leven te organiseren. Neem contact over de mogelijkheden, alles is mogelijk en we kennen de weg op ons eiland.

Texelse Weddingplanner Sophie
Sophie
 is officieel gecertificeerd weddingplanner. Haar hart ligt al vanaf kleins af aan bij trouwen, bruidsjurken en de gehele bruiloft. Als klein meisje ging ze vaak ’s avonds mee naar trouwerijen, als haar moeder foto’s ging maken van het bruidspaar met de ondergaande zon. De eerste vraag was altijd: “Mama, wat voor jurk heeft ze aan, is ze mooi?” Als weddingplanner maakt ze de dromen van trouwstellen waar en doet ze waarin ze het beste is. Plannen, organiseren en decoreren. De persoonlijke decoratie maakt Sophie zelf. Als echte Tesselse kent ze alle Tesselse ondernemers en iedereen kent Sophie. Dat zorgt ervoor dat vaak net dat beetje extra mogelijk is als Sophie voor jullie je trouwdag begeleid. Samenwerken op het eiland met eilandproducten en Texelse ondernemers.  Dat kan van A tot Z maar als u hulp nodig hebt bij kleine onderdelen van uw trouwdag of alleen persoonlijke decoratie wil dan kan dat ook. Neem contact op met Sophie voor alle mogelijkheden of meer informatie.

info@trouwentexel.com telefoon mobiel: 06 57 18 61 56  / zaak: 0222 313102

 

 

 

 

Astrid Sante van We Love Texel kent haar weg op het eiland, hoewel ze aan ‘de ‘overkant woont. Ze werkt samen met haar eigen team en zorgt dat op jullie trouwdag alles tot in de puntjes geregeld is. Astrid verzorgd uw hele bruiloft als u dat wilt, een heel bruiloftsweekend.

Reageren is niet mogelijk