Trouwambtenaar

Wie gaat de plechtigheid verzorgen? Altijd een lastige keuze, het is het belangrijkste moment van de dag maar hoe kies je de juiste trouwambtenaar? Ons advies: ga op u gevoel af!

Gemeente Texel heeft zelf tien trouwambtenaars die hier op het eiland de plechtigheid verzorgen. Maar u kunt ook kiezen voor een trouwambtenaar die grotendeels op het eiland woont Harriët Bödicker maar niet voor de Gemeente Texel werkt, er komt dan alleen een bode van de Gemeente Texel voor het ondertekenen van de officiële documenten.

Een aantal trouwstellen de afgelopen jaren zijn op Texel getrouwd met een eigen trouwambtenaar. De bode was niet aanwezig, het officieel papier hadden ze alreeds in hun eigen gemeente getekend. Op Texel werd de hele dag gevierd alleen zonder het officieel papiertje tekenen. De trouwceremonie compleet met ringen en het Ja woord. Soms wisten de gasten het soms ook niet. Wellicht het overwegen waard als jullie heel graag op Texel willen trouwen maar de hoge kosten wel een struikelblok is.

Meer informatie:

Trouwambtenaars: Gemeente Texel

Jullie Huwelijksambtenaar op Texel: Harriët Bödicker

Kommentare sind geschlossen